Home Over Ons Zorgverlening Activiteiten Vacatures Aanmelden Contact
 
Huishoudelijk Hulp
Persoonlijk Verzorging
Dagbesteding
Aanvraagprocedure
Galerij
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
 

 

 

 

 
 
 
 


 

  Het bieden van persoonlijke verzorging heeft als doel u te ondersteunen in uw dagelijkse routine. Samen wordt er overlegt over hoevaak en wanneer de persoonlijke verzorger langs komt. Heeft u activiteiten die u graag door een ander laat doen of liever zelf blijft doen dan kan dit meegenomen worden in de hulpverlening. Indien het mogelijk is wordt er gekeken of er een manier is om de zelfredzaamheid te kunnen stimuleren.

Als u aangeeft hulp nodig te hebben bij de dagelijkse verzorging zal een van ons persoonlijke verzorger u bijstaan en ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt. Wilt u graag in aanmerking komen voor persoonlijke verzorging dan kunt u contact met ons opnemen. Hierbij is van belang dat er indicatie verleend moet worden door het zorgkantoor. De persoonlijke verzorger die u zal bij staan kan u helpen met bijv;

ē Hulp bij het eten en drinken
ē Hulp bij wassen (douchen)
ē Hulp bij het aan- en uitkleden
ē Hulp bij toiletgang
ē Hulp bij lichamelijke verzorging( tanden, nagels, haren)

Voor het verkrijgen van persoonlijke verzorging zal er samen met u en onze adviseur een aanvraag moeten worden ingediend bij het zorgkantoor. Aan de hand van uw huidige situatie wordt bepaald hoeveel uren u aan persoonlijke verzorging ontvangt. Van de aanvraag zult u vrijwel niets merken omdat ons team het werk uit uw handen zal nemen.

 

 

  De wensen en behoeften van de cliŽnten vormen een uitgangspunt voor de zorg en dienstverlening van Zorgcentrum Kamichli.

Wij stellen voor onze cliŽnten individuele zorgpakketten samen. Deze zorgpakketten worden samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van onze cliŽnten en worden vastgelegd in de zorgplannen.


 
Zorgcentrum Kamichli Diensten Vacatures Contact Contact Informatie
Over Ons Huishoudelijk Hulp Vacatures Neem Contact
Zorgverlening Persoonlijk Verzorging Open Sollicitatie Bel mij terug
Activiteiten Dagbesteding FAQ
Vacatures Aanvraagprocedure
Aanmelden
Webdesign: Tugimedia.nl