Home Over Ons Zorgverlening Activiteiten Vacatures Aanmelden Contact
 
Huishoudelijk Hulp
Persoonlijk Verzorging
Dagbesteding
Aanvraagprocedure
Galerij
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
 

 

 

 

 
 
 
 


 

  Het bieden van de dagbesteding heeft als doel u te bevorderen en/of het vergroten van de zelfredzaamheid. De dagbesteding heeft daarnaast ook een maatschappelijke participatiedoelstelling. Doordat er veel in groepsverband gedaan wordt komt u in contact met mensen die uw sociale leven zullen vergroten. Samen wordt er overlegt over hoevaak en wanneer de dagbesteding langs komt. Tijdens de dagbesteding zullen er verschillende activiteiten uitgevoerd worden om het u zo prettig mogelijk te maken. Daarnaast wordt u voorzien van maaltijden.

Tijdens de dagbesteding wordt er rekening gehouden met de wensen van onze mensen/ouderen. We proberen het u en de anderen zo prettig mogelijk te maken. Er wordt aangegeven dat het spelen van spellen een leuke bezigheid is en hier luisteren wij ook naar. De verschillende activiteiten die u bij ons kunt verwachten zijn bijvoorbeeld;

ē Bingo
ē Sporten op muziek
ē Knutselen
ē Kaarten

Daarnaast wordt er elke periode een dag uit georganiseerd. Onze mensen/ouderen kunnen aangeven wat zij graag willen doen en wij zorgen ervoor dat dit georganiseerd wordt. In het verleden zijn er verschillende trips geweest. Hiervoor kunt u een kijkje nemen bij het tabblad Activiteiten.

Voor het verkrijgen van een indicatie voor de dagbesteding zal er samen met u en onze adviseur een aanvraag moeten worden ingediend bij het zorgkantoor. Aan de hand van uw huidige situatie wordt bepaald hoeveel uren u aan dagbesteding u ontvangt. Van de aanvraag zult u vrijwel niets merken omdat ons team het werk uit uw handen zal nemen.

 
  De wensen en behoeften van de cliŽnten vormen een uitgangspunt voor de zorg en dienstverlening van Zorgcentrum Kamichli.

Wij stellen voor onze cliŽnten individuele zorgpakketten samen. Deze zorgpakketten worden samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van onze cliŽnten en worden vastgelegd in de zorgplannen.


 
Zorgcentrum Kamichli Diensten Vacatures Contact Contact Informatie
Over Ons Huishoudelijk Hulp Vacatures Neem Contact
Zorgverlening Persoonlijk Verzorging Open Sollicitatie Bel mij terug
Activiteiten Dagbesteding FAQ
Vacatures Aanvraagprocedure
Aanmelden
Webdesign: Tugimedia.nl