Home Over Ons Zorgverlening Activiteiten Vacatures Aanmelden Contact
 
Huishoudelijk Hulp
Persoonlijk Verzorging
Dagbesteding
Aanvraagprocedure
Galerij
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
 

 

 

 

 
 
 
 


 

  Zorgcentrum Kamichli levert persoonlijke verzorging, begeleiding individueel, groepsbegeleiding en verpleging aan de Syrische en Arabisch sprekende cliŽnten.
Sinds 2009 bestaat Zorgcentrum Kamichli en is daarmee een jonge thuiszorgorganisatie die een sterke groei meemaakt.Zorgcentrum Kamichli biedt verschillende vormen van thuiszorg aan zoals; dagopvang, verzorging, huishoudelijk hulp en dagelijkse begeleiding vanuit het oogpunt van de cliŽnt.

Wij zijn gericht op het centraal stellen van de cliŽnt. Wij bieden zorg aan in eigen taal en cultuur zodat er volledig vanuit de wensen en de behoeften van cliŽnt gehandeld kan worden. Zo kunnen wij de zorg afstemmen op de normen en waarden die van belang zijn binnen de cultuur. Wanneer huishoudelijke activiteiten te zwaar worden of zodra er ondersteuning nodig is in de dagelijkse werkzaamheden of dat de dagelijkse werkzaamheden op een bepaald moment te moeilijk worden, dan staan wij klaar om die beperkingen over te nemen. De taal en cultuur zijn door een groot deel van de huidige zorgaanbieders moeilijk te begrijpen waardoor de zorg moeizaam ontvangen wordt. Door de beperkingen (taal en cultuur) die onze ouders in Nederland ervaren willen wij hen bij staan en wil Zorgcentrum Kamichli ervoor zorgen dat cliŽnten niets van de taalbarriŤre of cultuurverschillen merken. Doordat medewerkers uit dezelfde cultuur komen en dezelfde taal zullen spreken zal er zorg verleend worden op de manier die de cliŽnt wil.
   
  Wij streven naar een hoge cliŽnttevredenheid. Hierin staat de kwaliteit van de dienstverlening centraal. De patiŽnten moeten Zorgcentrum Kamichli als laagdrempelig, toegankelijk en prettig ervaren. Wij richten ons met name op de Syrisch- en Arabisch sprekende zorgvrager omdat er vanuit deze groep veel vraag is naar zorg door zorgverleners met kennis van hun culturele achtergronden. Op dit moment zijn er geen tot zeer weinig zorginstellingen die deze specifieke groep passende zorg kan leveren.

Wij, als Zorgcentrum Kamichli zijnde, willen de komende jaren het netwerk optimaliseren door meer toe te werken naar concrete en structurele samenwerkingen met andere disciplines en instellingen.
 
  Bij Zorgcentrum Kamichli staat de cliŽnt centraal. Vertrouwd, kwaliteit en verantwoord zijn begrippen die onze missie kenmerkt. De zorg die geleverd wordt aan de cliŽnten is
van kwalitatief hoog niveau. Zorgcentrum Kamichli heeft de deskundigheid en kennis van specifieke culturele achtergronden om op een unieke wijze de zorg aan haar cliŽnten die met name Syrisch- en Arabisch spreken zijn aan te bieden. Juist voor de groep cliŽnten is de eigen taal, cultuur en het
geloof zeer belangrijk. De normen en waarden worden nageleefd. Zorgcentrum Kamichli levert persoonlijke verzorging en begeleiding, deze zorg is te allen tijde afgestemd op de individuele behoefte en wensen van de cliŽnt.

 

 

 


 

Zorgcentrum Kamichli Diensten Vacatures Contact Contact Informatie
Over Ons Huishoudelijk Hulp Vacatures Neem Contact
Zorgverlening Persoonlijk Verzorging Open Sollicitatie Bel mij terug
Activiteiten Dagbesteding FAQ
Vacatures Aanvraagprocedure
Aanmelden
Webdesign: Tugimedia.nl