Home Over Ons Zorgverlening Activiteiten Vacatures Aanmelden Contact
 
Huishoudelijk Hulp
Persoonlijk Verzorging
Dagbesteding
Aanvraagprocedure
Galerij
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
 

 

 

 

 
 
 
 


 

  Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een werkplek die echt bij jou past? Of volg jij nog deze opleiding en behaal jij jou diploma binnenkort? Voor ons zorgcentrum zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team. Jij gaat zorg verlenen aan onze clienten en in samenspraak help jij bij de dagelijkse werkzaamheden van de dagbesteding. Heb je bovendien een klantgerichte en flexibele instelling en spreken de uitdagingen van het werken in een klein team in een op kwaliteit gefocuste organisatie je aan? Dan hopen wij graag op jou sollicitatie en kijken wij er naar uit om jou uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij bieden een tijdelijk dienstverband van 28 tot 32 uur met uitzicht op vast dienstverband. Voor aanvang van de werkzaamheden vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Mochten wij jou interesse hebben gewekt stuur dan een motivatiebrief, pasfoto en CV naar info@zorgcentrumkamichli.nl.

Graag zien we de bovengenoemde per email binnenkomen op het adres: info@zorgcentrumkamichli.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

  De wensen en behoeften van de cliŽnten vormen een uitgangspunt voor de zorg en dienstverlening van Zorgcentrum Kamichli.

Wij stellen voor onze cliŽnten individuele zorgpakketten samen. Deze zorgpakketten worden samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van onze cliŽnten en worden vastgelegd in de zorgplannen.


 
Zorgcentrum Kamichli Diensten Vacatures Contact Contact Informatie
Over Ons Huishoudelijk Hulp Vacatures Neem Contact
Zorgverlening Persoonlijk Verzorging Open Sollicitatie Bel mij terug
Activiteiten Dagbesteding FAQ
Vacatures Aanvraagprocedure
Aanmelden
Webdesign: Tugimedia.nl