Home Over Ons Zorgverlening Activiteiten Vacatures Aanmelden Contact
 
Huishoudelijk Hulp
Persoonlijk Verzorging
Dagbesteding
Aanvraagprocedure
Galerij
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
 

 

 

 

 
 
 
 


 

  Tijdens de dagopvang bieden wij u verschillende activiteiten aan. Er wordt geprobeerd het onze ouderen zo aangenaam mogelijk te maken. Een activiteiten begeleider biedt verschillende spelen aan waarbij ieder kan aangeven te willen meedoen of niet. Daarnaast wordt er voorlichting gegeven over gezondheidsvragen. Ook kunnen er gesprekken gevoerd worden met een maatschappelijk werker.

Een dagschema ziet er bijvoorbeeld zo uit: de ouderen worden eerst opgehaald door onze chauffeur en naar de dagopvang gebracht. Bij aankomst staat er koffie/thee klaar met koekjes. De ouderen drinken dan gezellig met elkaar koffie of thee en kletsen bij. Hierna gaan de ouderen spelletjes doen en gymmen. Dan kunnen ze lekker gaan wandelen of naar het winkelcentrum lopen om kleine boodschappen te doen. Rond 12.00 uur wordt er bingo gespeeld met zín allen. Rond 13.30 uur wordt er gezamenlijk een warme maaltijd gegeten. Na het eten wordt er fruit gegeten. Hierna vinden de ouderen het leuk om te gaan sjoelen of om andere spelletjes te spelen voordat ze naar huis gaan. Tegen het einde van de dag worden de ouderen door onze chauffeur vanuit de dagopvang naar huis gebracht.

Minimaal 1x keer per maand gaan de ouderen een speciaal dagje uit. Er wordt gezorgd voor ontbijt. Ook worden onze ouderen voorzien van een uitgebreide lunch en diner. De ouderen kunnen kiezen waar ze naartoe willen gaan. Gezamenlijk wordt er een keuze gemaakt.
Voorbeelden zijn: de kathedraal, de Dome bekijken in KŲln, Duitsland of een aantal dagen uit naar het klooster in BelgiŽ. Daarnaast worden er ook wordt er een leuke dagtrips georganiseerd om naar bijvoorbeeld het Rutbeek te gaan met lekker weer. De ouderen geven soms aan naar een Syrisch feest te willen. Met alle plezier zorgen wij ervoor dat er geluisterd wordt en zij voorzien worden in hen behoeften.
   
 
  De wensen en behoeften van de cliŽnten vormen een uitgangspunt voor de zorg en dienstverlening van Zorgcentrum Kamichli.

Wij stellen voor onze cliŽnten individuele zorgpakketten samen. Deze zorgpakketten worden samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van onze cliŽnten en worden vastgelegd in de zorgplannen.


 
Zorgcentrum Kamichli Diensten Vacatures Contact Contact Informatie
Over Ons Huishoudelijk Hulp Vacatures Neem Contact
Zorgverlening Persoonlijk Verzorging Open Sollicitatie Bel mij terug
Activiteiten Dagbesteding FAQ
Vacatures Aanvraagprocedure
Aanmelden
Webdesign: Tugimedia.nl